V narečno in kulturno izjemno pestri pokrajini v severovzhodni Sloveniji se potopite v omamne in pristne pomurske okuse, doživite bogato kulturno dediščino na eni in sodobne atrakcije na drugi strani.

NEPOZABNI IZLETI

Želite vaše člane društva, učence, dijake ali sodelavce popeljati na nepozaben izlet, na katerem bodo izkusili najboljše, kar ponuja Pomurje? Vinarium Lendava, Expano, Tropski vrt, Vulkanija, Luštna domačija, prekmurska šunkarna, podeželska čokoladnica, lončarjenje, vinske kleti na vinorodnem območju Jeruzalema ali Dom penine v Gornji Radgoni … Popeljali vas bomo po poteh (atr)akcije in tradicije, se izgubili v omamnih pomurskih dobrotah ter opojnih vinih in na koncu dneva rekli: ”Vau! Ta izlet pa je bil res odličen!”

MOTIVACIJSKA DOŽIVETJA

Pomurje je pravi naslov za vse, ki bi radi nagradili sodelavce za dobro opravljeno delo, skočili iz pisarne in se skupaj odpravili na nepozabno motivacijsko doživetje. Z našim najbolj priljubljenim motivacijskim doživetjem pobeg iz mesta – ”Vujdi vö s Sobote” se boste s sodelavci še bolj povezali in s skupnimi močmi pobegnili iz mesta na prečudovito zeleno lokacijo, kjer se pomurska dogodivščina še nadaljuje!

Vodni športi in obilo zabave pa čaka vaše sodelavce tudi na reki Muri ali Soboškem jezeru, ki z lepo urejeno okolico ob paviljonu Expano ponuja številne aktivnosti.

Pridite, okusite, doživite in odnesite domov ”falajček” Pomurja.

 

TIC MURSKA SOBOTA, SLOVENSKA ULICA 41, 9000 MURSKA SOBOTA

02 534 11 30   turizem@zkts-ms.si    www.visitmurskasobota.si