Vabljeni na prvi virtualni festival čokolade!

Iz Radovljice sporočajo, da festivala letos ne bodo izpeljati v živo, se bo pa med 24. in 30. aprilom odvijal na tej spletni strani ter na Facebooku. Pridružite se jim!

Sporočajo tole: 

Letos smo ostali brez Festivala čokolade, nismo pa ostali brez čokolade. V času, ko se je svetu ustavil, je lokalna ponudba še bolj pomembna. Navadili smo se že na ohranjanje stikov preko spleta in čas je, da preko spleta v vaše domove pripeljemo prvi virtualni kulinarični festival v Sloveniji. Dišalo bo po čokoladi!

Podprite slovenske čokoladnice, ki so z zaprtjem butičnih trgovinic ter lokalov ostale brez klasičnih prodajnih kanalov, hkrati pa so ostale tudi brez največjega promocijskega dogodka – festivala čokolade. V času virtualnega festivala, ki bo potekal kar 7 dni, bodo ponudili ekskluzivne cene za svoje izdelke, vi pa jih boste lahko okušali doma.

Moj čokoladni izziv

Sodelujte v katerem od spodnjih izzivov ter se potegujte za super slastne nagrade. Najbolj zabavne, izvirne, najlepše fotografije bomo nagradili s čokoladnimi dobrotami slovenskih čokoladnic, hkrati pa bomo izbor prejetih vsebin vključili v festivalski video. Vaše posnetke nam pošljite na mail cokolada@radolca.si ali pa jih z nami delite na družabnih omrežjih Facebook ali Instagram.
Posnetke nam lahko posredujete do 30. aprila. Več o poteku nagradne igre si oglejte tukaj.

 

POSTANITE KRALJ/KRALJICA ČOKOLADE

Z oblačili in rekviziti ki jih imaš doma, se slikajte kot kralj oziroma kraljica čokolade. Prepustite se domišljiji, fotografijo pa nam pošljite na cokolada@radolca.si, najbolj izvirne nagradimo s čokoladnimi dobrotami Čokoladnega ateljeje Dobnik.

FESTIVAL ČOKOLADE DOMA

Nakupite goro čokoladnih dobrot ali pa se prepustite čokoladnemu ustvarjanju ter aktivnostim in pričarajte festival čokolade doma. Pošljite nam fotografije ali video posnetke domačega čokoladnega vzdušja ali izdelkov ter se potegujte za slastne izdelke Čokoladnice Tramontana.

ČOKOLADNI SPOMIN

Ste obiskal katerega od preteklih festivalov? Pobrskajte med posnetki ter na družabnih omrežjih delite z nami fotografije ali posnetek z dogodka. Osvojite lahko čokoladno presenečenje čokoladnice Rajska ptica.